Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını çelmek kucakin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

 Buna cevap, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bütün aşamaların essah bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı yazanak kızılınması sağlamlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Dokumaların bir parçası şeklinde evetğundan muhik şekilde monte edilmeli ve fasit şekillerde olmamalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en şayan hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesul özel kuruluşlardan düşünüm ahzetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari örgüsına normal yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına iyi türler yeğleme edilebilir.

Mafevkda zemin düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya vesile vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Kayranında kompetan ve sertifikalı eşmeçılarımızın katkıları ile her projeye şayan yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı üretimi kuruluşlabilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page